30/09/2012

Cesc recupera la veu i es vesteix d'heroi

2 min
Cesc recupera la veu  I es vesteix d'heroi

BARCELONACesc Fàbregas va cridar més fort que ningú els dos gols que va marcar ahir al Sánchez Pizjuán. El maresmenc, que va arribar a ser xiulat pel Camp Nou, va agrair a Tito Vilanova la confiança -és l'unic jugador de camp que ha jugat titular tots els partits de Lliga- amb dos gols que van rescatar el Barça quan semblava totalment perdut. Per a Cesc Fàbregas aquests són els primers gols d'ençà que va fer-ne un contra el València el 8 de febrer al Camp Nou. Aquest és el segon cop que l'exjugador de l'Arsenal marca dos gols vestint de blaugrana, ja que també en va fer dos contra el Llevant el desembre del 2011.

Per a Cesc, molt actiu i combatiu, va ser un partit rodó. Va posar la cama amb força, va marcar des de dins i des de fora de l'àrea i va forçar la vermella de Medel en una acció molt polèmica en què es va posar les mans al rostre després d'un lleu contacte amb el jugador local. El mateix Cesc va valorar aquesta jugada comentant a un periodista de manera contundent: "M'ha donat un cop a la cara, si vols t'ho faig a tu".

Cesc va marxar del camp amb el cap ben alt i satisfet per haver trobat per fi la recompensa a tots aquests mesos de feina. Al final del partit, el maresmenc va comentar que "hem dominat en tot moment el partit tot i anar perdent. Hem demostrat caràcter i que sempre creiem en nosaltres per poder remuntar. Hem fet moltes ocasions per guanyar i crec que el resultat final ha estat just per a nosaltres".

El secretari tècnic blaugrana Andoni Zubizarreta, per la seva banda, va valorar el partit del migcampista internacional comentant que "Cesc has fet moltes més coses que els gols. Ha ajudat donant suport, joc, arribant des de la segona línia... un gran partit". Per a Cesc, el partit d'ahir significa la fi d'una sequera de gairebé vuit mesos sense marcar amb la samarreta blaugrana i una alenada d'aire fresc per encarar una setmana en què el jugador s'haurà de guanyar el dret de ser titular contra el Reial Madrid. En els dos partits de la Supercopa d'Espanya contra els blancs va ser suplent.

stats