Publicitat
Publicitat

Farré demana eleccions al Barça un dia de partit

El grup Som Gent Normal va ratificar les seves intencions de presentar-se a les eleccions a la presidència del Barça en una roda de premsa a la seu del Col·legi d’Enginyers de Barcelona. Jordi Farré, qui seria el cap de llista, va afirmar: “El president Bartomeu va demanar fair play i ho respectem, per aquest motiu no presentem encara el nostre programa electoral, però sí les línies mestres del programa. Ens agradaria viure unes eleccions amb la Champions i la Lliga guanyada, però aquesta institució va més enllà de si entra la pilota. El primer que actua sense fair play és ell, ja que es gasta milers d’euros en advocats per ratificar estatuts, i llavors posa eleccions un dia que no hi ha partit. Quan els estatuts ho aconsellen. Demanem al president que ho faci”. Segons Farré, “Bartomeu ha començat la campanya i encara no ha plegat. Caldria convocar eleccions ja”.

Farré va insistir que aquest grup no té el suport de cap partit polític i no pactaria mai amb un altre candidat: “Tenim un model de club, de treball, que no ens permetria pactar amb ningú. Si no guanyem, marxem cap a casa”. Sobre Joan Laporta va dir que “serà un candidat més”: “Va destacar per grans encerts i altres errades, però cal trencar amb les cares del 2010. Els noms que tenim són els del 2010 amb guerres internes. La gent vol cares noves. Al nostre grup no hi ha ni una persona que hagi format part d’una candidatura o junta directiva anterior”. Farré va mostrar-se molt crític amb l’actual estat del club: “No tenim secretari tècnic quan parlem d’un club esportiu. Un club sancionat, amb un president que marxa i no convoca eleccions i sense director esportiu”. El grup ha recordat que ja té avançat un nom per ser el futur secretari tècnic, que ja té els avals llestos i treballa per aconseguir les signatures que calen per poder ser candidat.

Un altre dels membres del grup, Jordi Rocafort, va afegir: “El club no sempre és dels socis. El soci hauria de participar més en les decisions del club. Cal millorar els mecanismes de participació, ja que tenim dret per demanar informació de cada cas, o passa el que passa: acabem al tribunal. Cal treure el Barça de la ciutat judicial i tornar-lo a la ciutat esportiva”.