Golejada del Reial Madrid i rècord del Bayern

Toni Padilla
1 min
Els jugadors del Madrid celebrant el gol d'Isco.

Barcelona.El Reial Madrid va golejar per 4-1 el Galatasaray en un partit marcat per la vermella que va veure Sergio Ramos als 27 minuts de joc. El fet de jugar amb deu homes, però, no va impedir que els d'Ancelotti, que ja s'havien classificat per als vuitens de final, juguessin a plaer contra un Galatasaray massa nerviós. Bale, de falta, va fer el primer gol, i Ümut Bulut va empatar abans del descans. A la segona part, Arbeloa, Di María i Isco van certificar la golejada contra un rival que ara haurà de derrotar el Juventus en l'última jornada si es vol classificar. Els italians van golejar el Copenhaguen per 3-1 amb tres gols de Vidal.

El partit del Bernabéu es va jugar el dia que l'afició local havia preparat una festa per reclamar que Cristiano Ronaldo guanyi la Pilota d'Or. Es van repartir 40.000 caretes amb el rostre del portuguès, que no va poder jugar pel cop rebut a Almeria i s'ho va mirar tot des de la graderia.

En els altres partits de la jornada, el Bayern de Guardiola va guanyar al camp del CSKA de Moscou per 1-3 i va establir un nou rècord: deu triomfs consecutius a la Champions. Els homes de Guardiola en tenen prou amb un empat en l'última jornada per ser primers de grup davant del Manchester City. El PSG i el Manchester United, que va golejar 0-5 a Leverkusen, també es van classificar per als vuitens.