07/04/2013

El somni del Manresa es trenca en mil bocins

2 min
Hanga és aturat pel local Robert Kurz durant la derrota del Manresa a la pista del  Mad-Croc Fuenlabrada.

BarcelonaEl Bàsquet Manresa és virtualment equip de la Lliga Adecco Or després de caure a la pista del Mad-Croc Fuenlabrada per un contundent 73-51. L'equip de Jaume Ponsarnau necessitava derrotar els madrilenys si volia seguir aspirant a convertir un miracle en un fet tangible. La desfeta a Fuenlabrada, però, certifica la mort anunciada d'un projecte que ha lluitat contra la falta de recursos amb il·lusió.

Quan falten sis jornades, el Manresa suma 5 victòries i els seus rivals directes 10. El descens, doncs, és virtual després dels triomfs del Mad-Croc i el Cajasol, que va derrotar la Penya a Sevilla. El Manresa va caure víctima dels seus nervis i l'agressivitat local, especialment en un primer quart horrible dels catalans, que perdien per 27-7. L'equip de Trifon Poch va treure de polleguera el Manresa liderat per una gran actuació de Robert Kurz. El pivot nord-americà va acabar el partit amb 14 punts i 24 de valoració.

Nemanja Aleksandrov, un dels reforços del mercat d'hivern, va ser dels pocs que no es va rendir (16 punts i 19 de valoració), i va aconseguir que durant el segon quart el Manresa retallés una mica les diferències. Un miratge, tot plegat, ja que el Mad-Croc va tornar a passar per sobre del Manresa en el tercer quart. Els catalans poden certificar el descens ja la jornada vinent. Jaume Ponsarnau va mostrar-se dur amb l'actuació dels seus homes: "Si no podem millorar el nivell de joc, no mereixem ni portar aquesta samarreta. La nostra afició no mereix estar així de trista".

La Penya, per la seva part, va caure a Sevilla contra un Cajasol que va reaccionar en l'últim quart, quan semblava que els badalonins, guiats pels 28 punts d'Oliver, guanyarien i seguirien somiant a jugar el play-off . La Penya, però, va veure com se li escapava el triomf.

stats