Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Alexis, Neymar, Iniesta: tres noves minicrisis

1. Crisi setmanal

Classificats com a primers de grup a falta de dues jornades, Messi en va fer dos, vam marcar de rematada a pilota aturada i les assignatures que semblava que costaven d'aprovar ahir van fer una gran millora. Per tornar a la normalitat, Alexis Sánchez va ser, altre cop, el sapastre de sempre.

2. Neymar

El millor de Neymar, ahir, va ser provocar la falta dels primers gols del partit. D'acord que va fer una jugada genial que va ser tot un homenatge al Brasil: va arrencar com Ronaldinho, va fer un eslàlom com Rivaldo i va rematar com Roberto Dinamite. Per al meu gust, li sobren adorns estèrils.

3. Iniesta

Per buscar coses que no rutllen, cal mirar el paper d'estrassa d'Andrés Iniesta aquesta temporada. La seva millor nit, de l'estiu ençà, va ser la que va rebre Albert Om a casa seva. Condueix massa, és poc transcendent i l'entesa per l'esquerra amb Neymar està a anys llum del que podria ser.

4. Mascherano

En el partit jugat a San Siro, Javier Mascherano va cagar-la en el gol de Robinho. A partir de llavors, anava de mal en pitjor: cada vegada més descol·locat i més nerviós traient la pilota jugada. Ahir vam retrobar el millor Mascherano, el que talla, s'anticipa, mana i juga amb caràcter. Bravo.

5. Balotelli

Els entrenadors són gent rara, amb tendència a complicar-se la vida. No s'entén que tenint Balotelli a la plantilla posis Robinho de titular. D'acord que el seu caràcter, i tenir de representant Mino Raiola, no hi deu ajudar, però és de bon tros el jugador més potent en un equip sense ànima.