Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

El Barça, els passerells i els de sempre

1. Neymar

Neymar va fer el 3 a 0 al Camp Nou, que, segons Guardiola, va decidir l’eliminatòria. A Munic, en 28 minuts, va fer el doble de gols que tots els rebuts pel Bayern a casa a la Champions. El dia que a Madrid pensaven que punxaríem, Neymar també va obrir la llauna contra la Reial.

2. FIFA

Davant d’aquesta exhibició de Neymar, ningú no dubtava que, amb el Barça a Berlín, la justícia espanyola tornaria a córrer a posar la lupa sobre el cas Neymar, com ha passat durant tota la temporada. Sense anar més lluny, l’endemà que el Barça derrotés el Madrid va arribar un episodi exprés.

3. Roma

La primera Champions amb Messi al camp la vam guanyar a Roma. Una ciutat que dóna nom a la sala vip de la tercera graderia de tribuna del Camp Nou. Allà, després del Barça 2 - Madrid 1, un cambrer del càtering va sentir com l’expedició visitant insinuava que l’endemà riurien ells.

4. Guardiola

El Pep (quatre rodes de premsa impecables en una setmana) va desitjar, “de tot cor, que el Barça no faci el passerell i guanyi la cinquena”. Per no fer el passerell primer cal assegurar la Lliga i la Copa. Tot el que sigui fiar-ho ara al partidàs del 6 de juny serà començar a deixar escapar el triplet.

5. Atlètic

El Barça pot guanyar la Lliga al Calderón. Si no, a casa contra el Dépor. De les 81 combinacions possibles de resultats en les dues últimes jornades, el Barça és campió en 72. El Madrid només en 9. Esclar que un barceloní tenia una possibilitat entre 165 milions i li ha tocat l’Euromillón de 48 quilos.

Històries de superació esportiva