Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Bartomeu i la porta del metro

1.  Bartomeu

A banda d’Arda i Vidal, Luis Enrique vol que al gener arribin dos jugadors. L’un per suplir Rafinha i l’altre perquè, a causa de les lesions i dels exigents partits de Supercopa en una pretemporada dura, creu que està donant massa minuts a pocs jugadors. Bartomeu considera que abans d’entrar cal deixar sortir.

2.  Sandro

Com al metro, doncs, caldrà obrir la porta perquè baixin Douglas, qui sap si Adriano i, en cas de fitxar un davanter, podria tocar el dos Sandro. El canari té mercat a la Premier i el Tottenham el té ullat. El Barça, que dirà que confia més en Sandro que en Adama o Deulofeu, en podria demanar 10 milions.

3.  Nolito

Cap secret: la primera opció és recuperar un Nolito boig per tornar. El jugador, però, no va sortir bé del Barça. Al vicepresident esportiu del moment, un tal Bartomeu, el jugador li va dir que li apugés la fitxa, que renovaria. Acabat el contracte, però, va marxar de franc al Benfica, amb qui ja tenia un acord.

4.  Iarmolenko

Molts culers ens vam empassar l’Ucraïna-Espanya per veure el duel entre Nolito i Iarmolenko, candidats a reforçar la davantera. Nolito va regalar un gol i va provocar un penal. Iarmolenko, un esquerrà que juga a cama canviada, té tècnica, cacau, un guant als peus, desequilibri i una edat interessant.

5.  Jémez

I ara arriba el Rayo, i sense Messi ja hem vist que fa molt fred, al Barça i a l’Argentina. Jémez és un estudiós, estima la pilota i -potser per això- té bona premsa. Ha dit la gran frase de la setmana: “El 95% dels tècnics sabem que no guanyarem res. Com a mínim hem d’intentar jugar bé”. Sincer, brillant i lloable.