Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Ben d’hora, ben d’hora, ben d’hora

1. Guardiola

El Pep torna a casa. Avui, entrenament i roda de premsa al Camp Nou. Demà, un partit sobre el qual s’està fent molta poesia però que es resoldrà en prosa. Si avui estigués acreditat i tingués dret a una pregunta, li faria aquesta: “¿Com a soci, vindràs a votar el 19 de juliol a les presidencials?”

2. Bartomeu

El president ha dit que l’homenatge al Pep serà espontani. Em sembla bé. L’afició sap que per obsessió per la feina, per genialitat tàctica, per anàlisi del rival, per motivació de la plantilla i, sobretot, pel perfeccionament d’una idea atractiva, espectacular i guanyadora, va ser el millor.

3. Messi

Avui també parlarà -això també és notícia- Leo Messi. Ell, que vol parlar al camp, només tindrà bones paraules per a Guardiola i no farà cap èmfasi en la tibantor amb Luis Enrique. Els qui el coneixen, però, saben que té moltes ganes de demostrar, una vegada més, que el qui decideix és ell. I punt.

4. Vestidor

Els jugadors ja es motiven prou amb la possibilitat d’una final de la Champions i de fer el triplet. N’hi ha molts, a més a més, que no obliden l’estrip del Bayern de fa dos anys. Per tant, jugar contra el Pep ja no és una motivació extra. Més ganes de guanyar, impossible. La tensió final ja és història.

5. Parlament

El dia del discurs de la Medalla del Parlament, a les patums els va saber greu que digués que ell, en la foscor del seu despatx, imaginant el partit, ja sabia com guanyaria. Els va doldre que els negués els mèrits com a futbolistes. Ja ha plogut molt. Només queden bons records i millors paraules.

Històries de superació esportiva