Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Cas Montoya: plantejament, nus i desenllaç

1. Braida

Ariedo Braida té contracte com a membre de la comissió tècnica i, malgrat el procés electoral i que Bordas i Mestre han hagut de plegar, ell no para de negociar segons la voluntat de Luis Enrique. Traspassar Montoya és una de les missions que li ha quedat encarregada. Amb Alves i Vidal, el lateral no té lloc.

2. Conflicte

Abans que Messi li fes saber qui manava allà, Luis Enrique va agafar Montoya com a cap d’esquila. Es va assabentar que el criticava públicament i, davant de tota la plantilla, li va cantar la canya. Va voler donar exemplaritat, però el pèssim rendiment de Douglas encara va fer que jugués prou partits.

3. Precedents

Montoya, amb Guardiola, va jugar 10 partits. Amb Tito, 23. Martino el va fer servir en 19 estones i Luis Enrique l’ha utilitzat en 12 partits. El rendiment és el d’un bon lateral ofensiu, que no defineix gaire quan és a dalt i que, al darrere, té tendència a complicar-se la vida. Es guanyarà molt bé la vida amb el futbol.

4. Nòvies

Montoya marxarà del Barça amb una Champions i tres lligues. Un gran currículum. El problema és el seu salari. Quan el seu representant va dir que marxaven del Barça, es van trobar que cap pretendent podia pagar-li el que cobra aquí, a més a més del traspàs per al Barça. Ara passa el mateix.

5. ‘Calcio’

Braida sap que al seu país Montoya pot tenir cartell. Si el Lazio ha fitxat Patri, ¿com voleu que no vulguin Montoya? A la Juve lluitaria per la titularitat. A l’Inter la tindria molt més garantida. Un equip que Mou va fer campió d’Europa i que ha desaparegut del continent necessita fitxar per calmar l’afició.

Històries de superació esportiva