Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Cinc mil catalans en un hangar

1. Atenes 94

Després de perdre 4 a 0 contra el Milan, molts culers vam rebre una humiliació pitjor que la de Desailly al camp. Les autoritats gregues van tenir milers de seguidors tancats en una terminal sense una ampolla d’aigua durant més de dotze hores. Embarcava qui podia, quan podia. Campi qui pugui.

2. Berlín 15

En 21 anys hem canviat la trista Grècia per una opulent Alemanya que dóna lliçons a tots (sobretot als grecs) i a tothom (sobretot d’organització). El que expliquen els milers de culers reclosos en un hangar a l’aeroport de Berlín no està a l’altura ni del país, ni del respecte a l’afició, ni d’una final de Champions.

3. Responsabilitat

Tant a Atenes com a Berlín s’ha comès la mateixa barrabassada. Tant se val que tinguis un bitllet per a un vol determinat. El primer que arriba puja al xàrter. Passem hores amb les precaucions i identificacions als aeroports i, de cop i volta, els alemanys s’ho passen pel forat del Mur. És denunciable.

4. Rua

Ja a casa, el club va muntar una rua que, en algun moment de la setmana, tenia una altra intenció. Com que els equips d’hoquei i d’handbol també han aconseguit la Copa d’Europa, Bartomeu va valorar afegir-los a la rua. L’horari de la final de Copa d’handbol va fer impossible aquesta bona pensada.

5. Vidal

Després de tres cursos a l’Almeria sense perdre’s ni un partit de Lliga, Unai Emery va fitxar l’extrem dret Aleix Vidal a Sevilla, però semblava que Deulofeu -el cedit que no va voler Luis Enrique- seria l’aposta desequilibrant. Vidal, per deixar-s’hi la pell tothora, es va guanyar el lloc. D’extrem i de lateral.

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT