Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Estelades: ‘bocato di Cardenal’

1.  UEFA

El govern del PP -i la caverna merengona - ja han trobat la cançó de l’estiu. L’expedient de la UEFA al Barça per les estelades “il·lícites” i els càntics “il·lícits” els demostra fins a quin punt aquí som uns radicals que cal castigar. El millor del cas: l’expedient el firma Bordiugova, que ni va ser a Berlín ni va veure el partit.

2.  Cardenal

A Miguel Cardenal, que encara li retronen els timpans per la xiulada a l’himne a la final de Copa, li va faltar temps per anar a la Cope i dir que Mas va fer el ridícul, per ficar-se amb Vilarrubí i per donar lliçons a l’afició del Barça. Que sigui ell, del PP, que digui que no es pot barrejar política i esport fa molt riure.

3.  Botemanía

Tots els candidats, sense excepció, han coincidit que qui fa el ridícul és la UEFA. La sorpresa del dia l’ha aportat Jordi Farré. S’ha tret del barret un contracte amb Botemanía -apostes de bingo per internet- per posar el nom a la samarreta de les seccions i a les d’entrenament del primer equip. 40 milions per any. Pas mal.

4.  Farré

Botemanía és una marca de l’empresa Gamesys, que és la filial del gegant Intertain. Farré, en ser preguntat a la seva seu -av. de Madrid, per cert- sobre la idoneïtat d’una casa d’apostes, que pot fomentar la ludopatia, va dir: “Si volem ser castos i purs acabarem jugant a Tercera Divisió. El joc és part de la societat”. I tan ample.

5.  Soler

El Barça va fitxar un exsecretari d’estat per a l’Esport, del PSOE, com a alt executiu. Bartomeu està content amb la seva feina. Però els polítics, per més que deixin el partit i l’escó, sempre pensen en la seva imatge. Com s’entén, si no, que Albert Soler es deixés retratar a l’aeroport per anar a negociar per Pogba?

Històries de superació esportiva