Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

FIFA i ètica: quin oxímoron

1. Blatter

Després que Blatter digués que l’acusaven sense proves, el comitè d’ètica de la FIFA el va suspendre per 90 dies. El càstig no pot sorprendre quan ja té alguns companys detinguts i Valcke, el secretari general, va ser fulminat. El sorprenent és que la FIFA digui que té comitè d’ètica. Contradicció.

2. Arda

El Barça segueix sense inscriure Turan en el lloc d’un Rafinha que ha dit adéu a la temporada. Té por de noves represàlies d’una FIFA mafiosa que no pot donar lliçons. El Barça filtra que, després d’Apel·lació, si cal anirà al TAS perquè els donin la raó. A misses dites. A inscriure’l ja i defensar-ho.

3 . Ramos

Els 15 dies sense futbol no se li han posat bé al Madrid. Benítez, per treure’s la fama d’ amarrategui, va concedir entrevistes a la Cope i a la SER i la va vessar ofenent Ramos, que va respondre amb un míssil. El tècnic ha hagut de córrer a apagar un incendi de conseqüències, encara, imprevisibles.

4. Munir

Porta més d’una Lliga sencera sense marcar, des de la primera jornada del curs passat contra l’Elx. Quan juga amb l’espanyola sub-21, però, demostra que és un jugador amb gol. Ahir només va trigar dos minuts a marcar, a passada de Deulofeu. Amb la rojita és l’estrella. Al Barça juga angoixat.

5. Diagne

El pivot del Barça va desmentir el que havia publicat la premsa de Màlaga i que aquí ens n’havíem fet ressò. Diu que, tot i que el van ruixar amb xampany a la Supercopa, i que ell com a musulmà no pot tocar l’alcohol, no és veritat que donés cops de puny a la paret ni que hi intervingués la policia.