Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Faus demanda Benedito per Qatar

1. Faus

Javier Faus, quan era vicepresident, va amenaçar Agustí Benedito, el novembre del 2014, de posar-li una querella si no retirava les acusacions que el vinculaven amb Qatar. Benedito havia dit: “Faus està aixecant el seu fons d’inversió amb diners de Qatar i Qatar és una amenaça per al Barça”.

2. Benedito

A quatre dies de les eleccions, quan ja era fora del Barça i sense cap rectificació de Benedito, Faus el va tornar a amenaçar amb una querella a través d’un whatsapp a Jordi Basté, que estava entrevistant Benedito. “Ho té perdut abans de començar”, va respondre l’entrevistat. No ha fet ni un pas enrere.

3. Demanda

Al final, el 30 de juliol Faus va posar una demanda civil contra Benedito per vulneració del dret a l’honor. En un escrit de 30 folis li acaba demanant 30.000 euros. El 7 d’octubre, en la data límit, Benedito va presentar el seu escrit de resposta. Ara la justícia decidirà si el procés cal que segueixi.

4. Qatar

Faus torna a sonar ara que Qatar i el Barça han de renegociar un nou acord, per l’entossudiment de Bartomeu. L’acord de 60 milions que Faus deixava no es basava en cap contracte sinó en un acord verbal. Després, algú ha fet veure a Qatar que no té sentit que els demanin més pasta per menys serveis.

5 . 2021

El cop per a Benedito va ser dur. De 8.000 vots del 2010 a 3.300. Des del dia que es va presentar Laporta, sabia que les eleccions serien un plebiscit i que la tercera via no tindria opció. Al final va donar la cara, va felicitar el guanyador i ha callat fins avui. El 2021 és lluny, però si Bartomeu fa figa, pot estar a punt.