Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

El Ferrari (excessiu) de Neymar

1. Neymar

Ens ho ha dit a Instagram. S’ha comprat un Ferrari 458 Spider, vermell comme il faut. Diu que era la seva il·lusió de petit i el futbol l’hi ha permès. És un desafiament a la hisenda brasilera. La setmana que li embarguen 48 milions d’euros, ell, tan panxo, se’n gasta 260.000 en un cotxe.

2. Ferrari

La setmana que hem perdut Messi, que també ha caigut Iniesta, que Suárez ha hagut de salvar 2 partits a casa i que Neymar s’ha assemblat més a Carrasco en les seves tardes espesses que no a una estrella, el gest del cotxe em sembla inoportú. I excessiu. I una nova anada d’olla d’algú mal encaminat.

3. Rivaldo

Esperem que a Neymar no li passi com a Rivaldo. Quan va guanyar la Pilota d’Or amb el Barça es va fer un regal. Es va comprar un Ferrari i, quan el va tenir, li va dir a Josep Maria Minguella que no el volia. El motiu? El cotxe era tan baix i estret, i ell tenia les cames tan llargues, que no hi entrava.

4. Sevilla

Aquest dissabte a les 16, a l’hora que als jugadors del Barça sembla que els fa mandra, Neymar serà decisiu. Compte perquè en els últims quatre Sevilla-Barça fora del Camp Nou no ha guanyat qui ha marcat primer, i perquè el Barça no empata fora, a la Lliga, des de l’11 d’abril, també al Pizjuán. Ja toca?

5. Llorente

Emery també pensa que ja li toca guanyar el Barça, cosa que no ha fet en tota la seva carrera. Enguany van fatal (tenen moltes lesions) però s’han equivocat en el fitxatge de Llorente: els ha canviat la manera tradicional de jugar en atac. Tampoc s’entén la suplència d’un crac com Konoplyanka.

PUBLICITAT
PUBLICITAT