Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Ja era hora que algú digués que la Pilota i la Bota d'Or són secundaris

1. Martino

Sempre és més agradable que un premi individual el guanyi un jugador del teu equip, però, en el futbol, el que compten són els títols col·lectius. Som d'un equip i no d'un jugador. Per això s'agraeix que ahir el Tata Martino digués que " el Botín y el Balón de Oro son todos secundarios ".

2. Xavi

Martino va dir ahir que, per jugar contra el Granada, "ens falta el millor porter del món i el millor futbolista del món". No sé com descriuria Xavi, que també està de baixa i que és el millor director de joc del món i un jugador clau perquè el Barça sàpiga a què juga. Sense els tres, no valen excuses.

3. Pinto

Amb el Pinto Colorado s'hi fa molta conya, però el seu rendiment ha estat notable quan ha hagut de jugar a la Lliga. A banda d'aconseguir guanyar un Zamora amb el Celta, fa una pila d'anys, amb Tito va jugar set partits i en vam guanyar sis. Vam empatar a 2, precisament, a Balaídos.

4. Adama

És il·lusionant que Adama Traoré, la bala de l'Hospitalet que al gener farà els 18, estigui convocat per jugar avui. És un extrem dret molt potent. Difícilment jugarà. La convocatòria, però, serveix per fer-li dentetes al Tony Sanabria, l'altra joia del B que pretén marxar al gener.

5. Sessió contínua

En moltes ocasions, els culers hem pogut fer sessió contínua. Primer un partit del Barça B al Miniestadi i, després, empalmar amb el Barça al Camp Nou. Avui ho podrem fer al revés. Després del Granada, a les 18.30 h, al Mini juguem contra el Las Palmas. A veure si omplim el Miniestadi…