Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Per què Javier Faus ja no serà president del Barça?

1. Presidenciable

Javier Faus és un vicepresident econòmic rigorós. Va ser directiu amb Laporta i ho és ara amb Rosell. El seu avi ja va ser de la junta i ell, si tenia aspiracions íntimes de rellevar el Sandro, ja no ho podrà fer. La seva greu relliscada i la resposta d'ahir de Messi li ha estroncat qualsevol possibilitat.

2. El crac

Qui s'equivoca és Faus. Messi, amb efectes retardats, fa una declaració contundent com mai no l'hi havíem sentit. Hauríem preferit que s'ho arreglessin en silenci. Qui hi perd? El Barça. Rosell, Cesc i Valdés s'ensumen una campanya, però aquest gol en pròpia porta ens l'hem fet nosaltres sols.

3. La pressió

Messi s'ha lesionat 5 cops des del febrer, al gener es quedarà sense Pilota d'Or, vés a saber qui li munta els partits benèfics, ha hagut de regularitzar 15 milions amb Hisenda (de moment 15) i té, a sobre, la pressió de tota l'Argentina per guanyar el Mundial. Res d'això és culpa ni de Faus ni del Barça.

4. La solució

El més absurd és que hem muntat el pollastre sense que Messi hagués demanat una nova revisió del contracte, i ara, en canvi, l'ofensa de Faus li costarà al Barça algun milió més d'euros per temporada. Ara sí que ho resoldrem amb un contracte nou. Pagant sant Pere canta, i Messi calla. I marca.

5. Luis Suárez

En el futbol, el que avui és blanc demà és negre i cal deixar passar el temps. Aquest estiu Luis Suárez es negava jugar amb el Liverpool perquè se'n volia anar. El van apartar. Quan hi ha tornat juga millor que mai, marca gols sense voler i ahir mateix, contentíssim, va renovar per l'equip d'Anfield.