Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Laudrup, la bomba de Jordi Majó

1. Majó

A la primera aparició, Jordi Majó va saber impactar amb un titular davant d’altres precandidats que porten una setmana marejant la perdiu. El seu projecte creu que té un trumfo i no se’l guarda. Anuncia que el seu director esportiu serà Michael Laudrup, que fa un mes i mig li va firmar un precontracte i que el portarà i tot per fer una roda de premsa.

2. Laudrup

El nom del danès és la primera bomba i, segurament, ve de la mà del candidat de qui menys ho esperàvem. Després de dir el nom de Laudrup, Majó demana al seu cap de premsa que li serveixi aigua. Ell mateix necessita empassar-se el seu impacte. Diu que va firmar un contracte “negre sobre blanc”. Blanc sí, molt blanc.

3. Soci

Majó, a qui com Benedito o Farré agraïm que vulgui fer campanya en positiu, sense retreure el passat a ningú, l’encerta a agafar el soci com a pal de paller del seu projecte per donar-li més poder en la presa de decisions. Algunes, per cert, ell les té clares: sí rotund al nou Camp Nou, no rotund a Qatar i no al Sergio Ramos que li han ofert.

4. Murtra

A més de Laudrup, el millor de Majó és aportar el vot electrònic -“segur i incorruptible”- perquè l’incorpori guanyi qui guanyi. Majó també ha fet seva la frase d’Evarist Murtra que ja va citar Bartomeu: “Davant d’una decisió, pensa sempre en el millor per al Barça”. Al final, que es presenti Murtra. Arrasaria. Home de consens.

5. Montilla

L’eslògan escollit per Majó, “El teu Barça”, vol ser una picada d’ullet al soci. Durant el seu discurs, però, va insistir que ells són “gent de fets, no de paraules”. Aquest missatge, famós gràcies a José Montilla, no va funcionar gaire en política. La gent vol fets, sí, però necessita les paraules per saber que hi ha una idea al darrere.

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT