Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

¿L'escut d'Esquerra Republicana a la samarreta del Barça?

1. La senyera

La samarreta del Barça 2014-15 tindrà, per fi, les franges blaugranes de la mida de gairebé tota la vida. Ni massa estretes, ni massa amples. La novetat és que la senyera que durant els últims anys els cracs han dut al clatell, la temporada que ve serà molt visible sota la gola dels jugadors.

2. El logo

Al Divendres de TV3 buscaven polèmica preguntant si el Barça s'havia col·locat l'escut d'ERC al revés. Per sort, un tertulià va atinar a dir que el logo de TV3 també es podria dir que és l'escut d'ERC posat de gairell. Xof. Sobretot, que no se n'adoni en Marhuenda, que en farà dues portades seguides.

3. Dos misteris

Llegeixo que Neymar diu a Revista da Internet que el Tata s'ensumava que Messi es trencaria. El jugador fa un comunicat en què nega haver parlat amb aquest mitjà. Veig que Alexis, al Daily Express, diu que Anglaterra no guanyarà el Mundial. El jugadorazo nega haver concedit cap entrevista.

4. Una d'apostes

A Àustria han detingut un futbolista per estar al darrere d'una xarxa que arreglava partits per guanyar les apostes. Al Salvador han suspès de per vida 23 futbolistes per haver arreglat partits de la selecció. D'escàndols similars n'hi ha hagut casos sonats en llocs com la Bundesliga o el calcio.

5. La corrupció

Les cases d'apostes patrocinen equips i es deixen molts diners anunciant-se als mitjans, però els escàndols de jugadors que es deixen marcar un gol per guanyar diners són una taca d'oli. A Espanya, mai. Curiós, és l'indret sense dopatge, sense venda de partits... És el país on no passa mai res.


PUBLICITAT
PUBLICITAT