Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

La Lliga es decidirà per Sant Jordi

1. Madrid

Als llibreters no els agrada que Sant Jordi caigui en diumenge. Això passarà precisament el 2017. Però encara els agrada menys que hi hagi futbol. I si és un clàssic Madrid-Barça, a sis jornades per al final de la Lliga BBVA i que s’ensuma decisiu, aleshores ja és per tancar la paradeta. Esperem que, a qui correspongui, posi el partit en dissabte.

2. Atlètic

Els últims campionats s’han decidit pels enfrontaments directes entre el Barça, el Madrid i l’Atlètic. Doncs atenció: aquesta temporada el Barça haurà d’anar al Calderón i al Bernabéu a la segona volta. El Madrid, en canvi, rebrà matalassers i culers a casa seva en el tram definitiu del curs. Teòric avantatge blanc.

3. Anoeta

Quin dia perdrà el Barça un partit de Lliga? Només cal mirar quan juguem al camp de la Reial Societat. El suplici d’Anoeta ens ha tocat el 27 de novembre, a la jornada 13 (fa gràcia que sigui en el número de la mala sort). Tenim calendari per arribar-hi invictes. I, millor, tenim marge per darrere per refer-nos.

4. Dimecres

El pitjor del calendari del Barça és que de les quatre jornades que es disputaran en dimecres, totes es jugaran al Camp Nou. Per què perjudica? Perquè els partits de Lliga entre setmana porten molta menys gent als camps. Això sí, el primer serà contra l’Atlètic de Madrid la jornada 5.

5. Virus

En canvi, el Barça ha tingut sort amb els temuts partits de després de les aturades de Lliga per les dates FIFA. En el retorn després dels partits internacionals de seleccions (que amb Luis Enrique ens han anat prou bé), el Barça rebrà l’Alabès, el Deportivo, el Màlaga i haurà d’anar a Granada. Per no prendre mal.