Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

La Masia: quantitat i qualitat

1.  Alexanko

El que serà el director del futbol base en cas de victòria de Laporta va dir que el Barça hauria de tenir el 50% de la plantilla formada a La Masia. Llàstima que el Talin no s’hagués entretingut a comptar que dels 23 homes del triplet amb Luis Enrique, més de la meitat (12) ja eren de casa. Munir, Sandro i Samper a banda.

2.  Champions

En les 5 finals de Champions guanyades, la participació de jugadors del planter a l’onze inicial marca una tendència. A Wembley 92 n’hi va haver 2. A París 2006, 3 (Valdés, Oleguer i Puyol). Guardiola va apostar per 7 de casa tant a Roma com a Wembley. I Luis Enrique en va posar 5 de sortida. I van entrar Xavi i Pedro.

3.  Halilovic

Sabem que Luis Enrique volia Aleix Vidal (també va passar pel planter), Arda Turan (no colarà com de casa) i farà pujar dos jugadors del planter. Sandro, si no el fitxa algú, té molts números de ser un dels escollits. L’altre, davant del no retorn de Denis Suárez, pot ser Alen Halilovic, el migcampista amb més talent del B.

4.  Hezonja

Alen Halilovic trobarà a faltar el seu millor amic a Barcelona, el també croat Mario Hezonja, que ha pagat els 1,7 milions de clàusula i se n’ha anat a la NBA. Eren inseparables. Ara Halilovic tindrà més temps per practicar el seu segon esport predilecte. És un crac del tenis i sempre té la raqueta a punt per fer un set.

5.  Karabatic

Ha dipositat els 1,5 milions de clàusula de rescissió i ha marxat al PSG. Xavi Pascual va dir que se’n va del Barça el millor de la història de l’handbol. Potser sí. Ell està agraït. No m’estranya. Quan al seu país era un empestat, per l’escàndol de les apostes, aquí li vam obrir els braços. Ara, reinserit, ens deixa. Tot per la pasta.

Històries de superació esportiva