Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

M’hi presento / No m’hi presento

1. Bartomeu

Malgrat que alguns dels seus directius dubten que aguanti el desgast de l’espasa de Dàmocles del fiscal, que li demana una pena de presó i uns quants milions d’euros, el seu entorn més pròxim veu el president Bartomeu decidit a presentar-se a les eleccions peti qui peti.

2. Laporta

Potser aquests dies de Pasqua li serviran per prendre la decisió definitiva sobre si vol tornar a la presidència. De moment no es mulla. Al dinar amb els empresaris del Young Professional va deixar entreveure que sí, però segons qui troba li diu que no, que podria anar a la llista de Mas per al 27-S.

3. Benedito

Tot i que és, de llarg, qui porta més temps preparant-se per a la campanya i visitant barcelonistes i penyes, el seu equip veu com aquesta feinada de formigueta no s’acaba reflectint a les enquestes, sempre com a tercera opció. Ell no es rendirà, es presentarà i ha assegurat que no pactarà amb ningú.

4. Freixa

L’encara directiu del Barça juga, a les entrevistes, a la puta i la Ramoneta i encara no vol explicar si es presentarà a les eleccions. Ara mateix, però, hi ha un grapat de gent que ja l’ajuda i la seva intenció és clara. Algun dia sabrem si la jugada és ser president o desgastar els altres candidats.

5. Farré

Som Gent Normal són els únics que no estaven junts al Barça del 2003 al 2005. Bartomeu, Benedito i Freixa estaven sota el paraigua de Laporta. Jordi Farré observa, però, com els mitjans no li donen els mateixos espais que a la resta. Així, arribar a aconseguir les firmes seria un èxit.

Històries de superació esportiva