Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Miniconte de tardor al Camp Nou

1. Bartomeu

Vaig intuir que Twitter em podia donar una història. Un soci del Barça explicava que el seu fill podria anar, abans d’un partit, a retratar-se amb els jugadors. Es queixava, adreçant-se a Bartomeu, que els deixarien veure la primera part en una pantalla i a la segona els enviarien cap a casa.

2. Champions

El soci Gimferrer es pensava que era per fer-se la foto d’abans del partit. En realitat, en tractar-se d’un partit de Champions, el seu fill sortiria al camp donant la mà a un dels 22 titulars. Normalment aquests nens els trien els patrocinadors. En aquest cas, que havien fet curt, van demanar ajut al Barça.

3. Aniversari

El club va agafar tots els nens que aquesta setmana feien 8 anys -que van pensar que no serien més alts que Iniesta- i van fer un sorteig. Li va tocar al Pere. Sense gaire passió pel futbol i amb una mica de por escènica, va dir que no i hi van apuntar el seu germà gran. El Martí, amb 10 anys, va triomfar.

4. Tah

Atès que tots voldrien Messi -o Neymar, en cas d’absència-, es fa un altre sorteig. Onze nens surten amb els jugadors del Barça i onze més amb els rivals. El Martí va sortir amb Tah mentre hi havia la gran xiulada, espontània, a l’himne de la Champions. Històrica protesta contra la UEFA.

5. Barça

El Martí i el Pere i els seus pares, socis sense abonament, es van poder quedar a veure el partit sencer. No perquè s’haguessin queixat al president amb un tuit que no ha respost, sinó perquè hi havia milers de butaques buides. És un tema de sensibilitat i de detall que cal resoldre. Manca finezza.