Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

No val tot per arreplegar quatre vots

1. Vilarrubí

El vicepresident del Barça va respondre, des de RAC1, a Cospedal, que havia dit que si es xiulava l’himne s’hauria de desallotjar l’estadi. Vilarrubí li va recordar que s’ha vist com s’assassinava un seguidor i a ningú li va passar pel cap de suspendre el partit. No val tot per arreplegar quatre vots a Andalusia.

2. Suñol

Florentino es trobarà al Camp Nou una nova publicació. Es diu La Llotja, el club n’edita 500 exemplars i es repartirà als convidats, esclar, de les llotges. Un modest díptic amb estadístiques i un tema de portada. El primer número està dedicat a l’Any Suñol, el president afusellat. ¿Ho veuran com una provocació?

3. Ter Stegen

L’heroi del Barça-City va ser Hart però qui va aturar el penal va ser Ter Stegen. De fet, el xut del Kun va ser l’única rematada que l’alemany no va blocar. Fins ara, Ter Stegen, a la Champions, només havia blocat 4 de les 10 aturades que havia fet i refusava. Contra el City es va mostrar molt més segur.

4. Bravo

Contra el Madrid torna Bravo, amb un 76,5% d’aturades a la Lliga. En principi, bloca menys que Ter Stegen. De les 52 aturades n’ha blocat 15. A les Corts, d’un porter deien: “ Viste bien y hace pachoca, solo un defecto tiene, que cuando detiene no bloca y cuando bloca no detiene ”. No n’aturava ni una, vaja.

5. PSG

El sorteig ha estat equilibrat. Ens estalviem el Madrid o el Bayern però tampoc no ens ha tocat ni el Mònaco ni el Porto. Amb el PSG tenim la sensació de déjà-vu : va ser el primer a guanyar-nos i a marcar-nos. El Barça, però, ha crescut molt. De fet, a Europa hem guanyat tota la resta de partits.