Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Pedro entra en campanya

1. Pedro

Fa just cinc anys que Pedro va ser titular amb la roja en la final del Mundial. Va tocar el cel amb la mà. El Barça el va fitxar a les Canàries per 30.000 euros, va jugar a Tercera amb el Pep, Rijkaard el va fer debutar i va ser un jugador imprescindible per guanyar-ho tot. Des d’aleshores ha anat a menys.

2. Trident

Amb Neymar, Messi i Suárez és lògic que un professional amb ambició s’estimi més tenir minuts en un altre lloc que ser suplent. Ho va insinuar abans de l’estiu, però tot i haver renovat parla com si tingués un peu a fora. Pot ser un flanc contra Bartomeu. Luis Enrique, però, ja té un recanvi: Sandro.

3. Chelsea

Sembla que Mourinho el vol al Chelsea. ¿Segur que amb un esquema més defensiu Pedro jugaria més? ¿Segur que amb davanters com Rémy, Hazard, Diego Costa o Falcao, Pedro tindria més minuts? ¿Al mig li prendria el lloc a Cuadrado, Ramires o Oscar? ¿Alguna d’aquestes respostes és “Sí”?

4. Enquestes

Corredisses de diumenge a les candidatures per una enquesta de La Vanguardia. Bartomeu 31%, Laporta 26%, Benedito 6% i Freixa 1%. Ningú content. I menys quan van saber que era una enquesta sobre temes polítics feta a 1.000 ciutadans en què només una quantitat irrisòria eren socis del Barça.

5. Horari

A l’Oficina d’Atenció al Barcelonista no són poques les peticions de socis que demanen que l’horari de votació de dissabte comenci a les 8 del matí en lloc de les 9. Cal estimular la participació i ara el club valora el canvi d’hora. No es pot predir a quin candidat afavoriria. Normalment, al majoritari.