Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Què ens amaga Messi per a aquesta temporada?

1. Només a casa

En l'últim any de Pep Guardiola, ens vam preocupar perquè durant tota la primera volta Leo Messi només marcava a casa i no marcava lluny del Camp Nou (amb l'excepció d'un golet a San Mamés). Què li passa a Messi?, ens preguntàvem fa dos anys. Va acabar amb 50 gols.

2. Volta sencera

En l'any del Tito, Messi va desaparèixer al mes d'abril, muscularment esquinçat. Fins llavors, havia encadenat una cosa mai vista: una volta seguida a la Lliga marcant en tots els partits: 29 gols en 19 jornades seguides. Jo no dubto de Messi, em pregunto amb què ens sorprendrà aquest any.

3. Campió d'hivern

¿Sabíeu que en les deu últimes Lligues en nou ocasions el campió d'hivern ha acabat sent el campió de Lliga? Només el Barça de Frank Rijkaard 2006-2007 va ser líder a la primera volta i va acabar segon darrere el Madrid, campió per goal average . Gerardo Martino sí que sap aquesta dada.

4. Espanyol

El derbi contra l'Espanyol era el primer dia que podien entrar nens més petits de 8 anys al Camp Nou amb les noves normes. S'ha demostrat que haver d'activar una petició és altament dissuasori. ¿Resultat? No es va arribar als 400 nens. De fet, per veure segons què ja estaven bé a casa.

5. Nens al Palau

Diumenge, 250 socis van portar els seus fills més petits de 8 anys al Palau i van haver de fer molta cua a taquilles per recollir l'entrada. La minicrisi ha comportat una reunió entre Joan Carles Raventós, Pere Jansà i l'àrea de seguretat per tal que divendres, a l'Eurolliga, el soci tingui una solució millor.