Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Què separa Bartomeu de Luis Enrique?

1. Luis Enrique

Ja abans de l’empat a Villanueva de la Serena, d’adonar-se que Sandro i Munir -de tan angoixats- no marquen, ja abans fins i tot de la lesió de Messi... Luis Enrique tenia clar que necessita un reforç. Vol que l’absència de Rafinha, el jugador número 12, sigui, sí o sí, suplerta.

2. Bartomeu

El president no vol estirar més el braç que la màniga, pensant en l’equilibri econòmic, i considera que Arda i Vidal ja són dos jugadors nous per oxigenar la plantilla. De moment, fins a finals de novembre, passat el partit del Bernabéu, hi ha una treva: serà llavors quan pactaran si es fitxa o no.

3. Larsson

Mentre que Luis Enrique vol Nolito de regal de Reis, Bartomeu pensa en una opció més barata: allò que s’entén per un Larsson. Un jugador que ja ho ha fet tot i que ve aquí de suplent. Han sonat Kuyt, Pato, Van Persie i, fins i tot, Lavezzi, amic de Messi. Però la solució podria ser més a la vora.

4. Negredo

El golejador del planter del Madrid, que va triomfar a Sevilla, que va passar de puntetes pel City i que està barallat amb el tècnic al València, busca una sortida. Sap que, si no juga, Del Bosque no el cridarà per a l’Eurocopa. Acaba de fer els 30 i la pega, per incorporar-lo, és que pertany al City. Difícil.

5. Rubi

Aquest dissabte debutarà Rubi com a entrenador de Primera, al Llevant. En el que havia de ser el segon any de Vilanova, Rosell va fitxar-lo per si a mitja temporada en Tito patia una recaiguda. Aquest era el pla B des de dins. Però tot es va precipitar al juliol i, aleshores, ja es va triar Martino per a tot l’any.