Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Signatures a preu de caviar

1. Signatures

El Barça va muntar les paradetes al voltant del Palau. Cinc per candidatura, a mil euros cada una. Es van passar de car. Només a les que hi havia entre el Palau i l’Estadi hi circulava prou massa crítica. Bon rotllo i fair play, una única absència (Laporta) i una certesa: van recollir tan poques firmes que cadascuna els va sortir a preu de caviar.

2. Benedito

Qui millor va attrezzar la paradeta és Benedito. Hi tenia la rèplica exacta de l’Eurolliga del 2010. El truc? Jaume Casas, publicitari del seu equip, va guanyar el concurs i, des de l’any 2007, fabrica la copa, de la qual ell té la propietat intel·lectual. La vaig aixecar com en Grimau, a dues mans. Pesa 9 quilos i potser trigarem a tornar-la a aixecar.

3. Bartomeu

Al seu estand és on hi havia més moviment. El Barto no parava de fer-se fotografies. L’acompanyaven Cardoner, Moix i Mestre. És l’únic que va vestir amb armilla reflectant les noies de Bo per al Barça. Durant la revetlla, a Calella i Platja d’Aro, també es veien cotxes tunejats demanant el vot per ell. És -m’asseguren- cosa de Javier Bordas.

4. Seguiment FCB

Són els únics que no van tenir la pasta per posar parada. Es van situar en una taula del Pans&Company. El candidat, Joan Batiste, portava la samarreta Nike del triplet. M’ensumo que tindran les firmes. Són els únics que han entès les xarxes. Tenen un grup de Facebook de 3.000 persones que es desviuen per animar l’equip a casa i fora.

5. ACB

Ni abans ni després del partit hi va haver cues per firmar. Poc ambient electoral: la gent mirava i passava de llarg. L’única cua era per fer-se la foto amb el trofeu de la Lliga que va muntar l’ACB. Molts culers s’esperaven per retratar-s’hi. Sabien que enguany és l’única manera de tenir un títol de bàsquet a prop.

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT