TANDA DE PENALS

Wilfrid Kaptoum, apunteu aquest nom

1. Gerard

El Barça B, per fi, ha sortit de la zona de descens. Era qüestió de moral. La segona gran notícia del partit va ser la reaparició de Wilfrid Kaptoum, el camerunès de 19 anys que portava, amb recaiguda inclosa, més d’una temporada en blanc per culpa dels isquiotibials.

2. Rafinha

Amb la marxa de Xavi, la cessió de Halilovic, la lesió de Rafinha i la impossibilitat de fitxar, quan em van preguntar “I ara, què?”, la meva resposta va ser: “Si estigués bé, Kaptoum”. Per talent, desequilibri, màgia en les fintes i visió en la passada a l’espai, té un clar futur de primer equip.

3. Kaptoum

Discret i pencaire fora del camp, és molt agosarat a dintre. Això el converteix en un jugador diferent. Brilla amb la pilota, però encara li falta experiència, menjar moltes sopes i dos punts més de sacrifici defensiu. El seu agent és Iván de la Peña. Estaria bé que Luis Enrique se’l mirés de prop.

4. Eto’o

Va arribar a través de la Fundació Eto’o, i des dels alevins ha fet tàndem amb el seu compatriota Lionel Enguene. Tot i que cap dels dos no passa de l’1,70, Kaptoum ha fet més passos endavant. Recorda més Thiago que Rafinha. A La Masia el comparaven amb Zidane. Excessiu. A poc a poc.

5. Martino

El primer que va parlar de Kaptoum com a exemple del talent de La Masia que empenyia va ser el Tata. Des d’aleshores els isquiotibials han martiritzat un jove que ha lluitat per no enfonsar-se. L’operació del gener, a mans del doctor Orava, ha d’haver posat fi al malson. Esperem-ho.