Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Xavi, Xavi, Xavi... i Luis Enrique

1. Xavi

Trobo que aquesta Lliga, la 23, s’ha celebrat poc. Mediàticament hi ha hagut una tebior, en el to, en els minuts i en el nombre de pàgines, que no es correspon ni amb la il·lusió dels aficionats ni amb els títols anteriors. Xavi dirà que se’n va a Qatar. Dissabte, amb el seu comiat i aixecant la Lliga, som a temps de rescabalar-nos.

2. Berlín

Tots voldríem que Xavi acabés la seva carrera al Barça aixecant la cinquena Copa d’Europa, la seva quarta, un autèntic rècord. Però la final no està guanyada i els guionistes, a vegades, fan que Kubala o Suárez marxin amb una final perduda o que Zidane es retiri del futbol clavant un cop de cap a Materazzi. Precaució.

3. Entrades

Malgrat que sigui l’últim partit de Xavi al Barça, li pertoquen vint entrades per als seus compromisos per a la final de Berlín. Vint per barba a cada jugador. Com deuen enyorar, alguns, les èpoques d’Eto’o, que negociant les entrades amb el club els treia el que volia. Després, a París i a Roma, ho va tornar amb sengles gols.

4. Iniesta

Sense Xavi, Iniesta serà el capità. Aquests dies ha tornat a donar un exemple de la seva bonhomia. Com l’estiu passat, i dirigit per Emili Ricart, organitza un campus al Junior de Sant Cugat. Veient que hi ha gira americana i que no hi podrà ser les 4 setmanes, ha anul·lat l’última perquè cap nen se senti enganyat.

5. Sergi Roberto

Sense Xavi, Sergi Roberto tindrà més minuts. El jugador ho reclama, s’ho ha guanyat en les seves últimes actuacions (més com a migcentre), i Luis Enrique compta amb ell. Potser algú hi voldrà veure un indici, evident, que si li diu a un jugador que compta amb ell és perquè l’entrenador pensa continuar aquí.

Històries de superació esportiva