Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

El cavall, el genet i Guardiola

1. Premier

A Anglaterra tenen la mosca al nas perquè cap dels quatre grans equips no els entrena un britànic. Un portuguès, un holandès, un xilè i un francès. Davant la possibilitat que Guardiola rellevi Pellegrini, el míster Harry Redknapp ha dit que el Pep no col·locaria el Watford entre els sis primers.

2. Redknapp

Redknapp elogia Guardiola a l’ Evening Standard, però considera que “el cavall és més important que els genets i que el futbol està per sobre dels jugadors”. Rep Luis Enrique. Diu que al Roma no va fer res i al Barça amb el trident ho ha guanyat tot. ¿Segur que Redknapp aquí guanyaria el triplet?

3. Qatar

És ridícul haver dit, durant un any i mig, que a l’assemblea la junta presentaria la proposta de patrocini i, a tres dies, haver fet figa en les negociacions. La pressa absurda se l’havien posat ells mateixos. En aquest fiasco no hi ha mà negra (ni blanca), i sí algun ego ferit que ha obert els ulls als qatarians.

4. UEFA

A la reunió de dijous un soci va preguntar si el club faria una provisió per anar pagant totes les multes que rebríem de la UEFA en cada partit de Champions. Silvio Elías va respondre que el que no comptava el club era omplir el camp contra el BATE i ara, el dia 4, tindríem uns suculents ingressos extres.

5. Suárez

Demà farà un any del debut de Luis Suárez al Barça. Les xifres personals són bones però les col·lectives són excel·lents. Els quatre títols que s’han guanyat tenen molt a veure amb la participació d’un davanter centre autèntic, que en 56 partits ha marcat 32 gols i ha regalat 25 assistències. Pas mal.