Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

La conjura de l’aeroport de Sevilla

1. Conjura

Que a l’avió dels jugadors ja no hi viatgin periodistes no priva que ens assabentem de coses. Tornant de Sevilla alguns van dir que seria ideal mantenir la porteria a zero en els pròxims quatre partits de Lliga: Rayo, Eibar i Vila-real (Camp Nou) i Getafe (única sortida). Tant de bo.

2. Benítez

Són els quatre partits de Lliga sense Messi, just abans d’anar al Bernabéu. Mentrestant, el Madrid insòlitament conformista de Benítez haurà de passar per camps on el Barça ja ha perdut (Vigo i Sevilla). Els jugadors blancs no entenen que el tècnic castri el tarannà ofensiu del club i la plantilla.

3. Messi

L’irrisori +3, entre gols a favor i en contra, no és tan sols perquè l’equip n’hagi rebut tants com un Las Palmas en descens. Si s’haguessin marcat els tres penals fallats tindríem una xifra més decent, havent jugat 4 dels 7 partits fora, en camps difícils com San Mamés, el Calderón, Balaídos i el Pizjuán. Keep calm.

4. Keylor

Xst. No ho digueu a ningú, però a la jornada 7 al Barça ja li han xiulat tants penals a favor (5) com en la Lliga dels 100 punts. Cap dels tres penals fallats (Athletic, Llevant i Las Palmas) no ens hauria donat més punts. En canvi, l’aturada de Keylor Navas a Griezmann en el derbi sí que suma un punt.

5. Diagné

Gran rendiment dels fitxatges a la Supercopa de bàsquet i una sorpresa: Diagné, el que menys va jugar, va perdre els estreps en la celebració del vestidor. Com a musulmà, havia demanat més d’un cop que no el ruixessin amb cava i va clavar cops de puny contra les portes. Ni la policia ni l’ staff el van poder calmar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT