Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Un cop baix inesperat (però comprensible)

__ 1 __

Satoransky

Hi ha una cosa pitjor que haver perdut la lliga de bàsquet: perdre el millor jugador de l’equip. El base txec Tomas Satoransky ha decidit anar-se’n ja a la NBA, quan, tot just el 7 de març, va renovar fins al 2020 i sempre va dir que volia continuar aquí. Decepció per la traïció.

__ 2 __

Bartomeu

El president, en els tres minuts sobre bàsquet en una roda de premsa de 4 hores, ja va insinuar-ho: el Barça és el primer equip de futbol del món però no està entre els 30 primers de bàsquet. Es referia a la NBA i al ganxo esportiu i econòmic que té per als cracs.

__ 3 __

Rodrigo

Segona patata calenta, doncs, per al nou mànager general: Rodrigo de la Fuente ha de triar tècnic -a Jasikevicius no li donen el permís- i ha de fitxar dos bases. Satoransky era un base de més de 2 metres que marcava la diferència... Amb ell, però, no hem guanyat res.

__ 4 __

Umtiti

Finalment, el nou central del Barça va debutar amb França a l’Eurocopa. Keep calm, però als deu minuts ja havia estat a punt de provocar un penal absurd i li havien guanyat dues pilotes per alt. A la segona part es va anticipar millor, però a dins de l’àrea s’atabala i es descol·loca.

__ 5 __

Robert

Confiança en Robert perquè té bons informes d’aquest central de 22 anys. No hi fa res que en el primer gol d’Islàndia badés. Fa gràcia, però, que es lloï que va fer el 100% de passades bones (75/75), quan Islàndia no pressionava i ell es limitava a donar-la al central del costat.