Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

El davanter mexicà que se li va escapar al Barça

1. El Tecatito

El Barça B té un problema de gol. Ni Sandro ni Dongou no estant marcant els gols que Eusebio Sacristán n'esperava. El juvenil Tony Sanabria -un crac- encara no juga prou. El filial del Barça, amb la marxa de Rodri a l'Almeria, buscava un golejador per enguany. I va descobrir El Tecatito.

2. Corona

En Zubi va negociar amb Jesús Corona, un davanter mexicà de 20 anys, del Monterrey, que havia fet un bon partit al Mundial de Clubs contra el Chelsea. Al final, per 5 milions de dòlars, se'n va anar al Twente. Allà, El Tecatitopràcticament no juga. El seu agent, però, s'ha fet ric.

3. El bocamoll

L'entorn de Victor Valdés està que s'enfila per les parets perquè el seu excompany Ludovic Giuly ha explicat que el porter ha parlat ja, en diferents ocasions, amb el Mònaco. Encara que semblava cantat el destí del porter del Barça, no li ha agradat que el jugador francès aixequés la llebre.

4. Filla del 'mister'

No és la primera vegada que Giuly xerra més del compte. Recordem aquell dia que a Ràdio Montecarlo va explicar l'afer entre Ronaldinho i la filla de Rijkaard. Una relació, per cert, que treia Eto'o de polleguera. Creia que el mister no s'atrevia a deixar Dinho de suplent per aquest tema.

5. Moble d'Ikea

Parlant de sexe. Surt l'examant de Sven-Göran Eriksson, una presentadora sueca, i explica que el seleccionador anglès feia l'amor "com si fos un manual d'Ikea, sempre seguint les instruccions". Els equips d'Eriksson (Benfica-Roma-Fiorentina) sempre em van semblar molt disciplinats.