Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

El dia que Messi s’atipi d’Espanya

__ 1 __

Mascherano

En una interessant entrevista, Xavi Hernández comentava ahir a l’ As que la clau de l’èxit del Barça passa per tenir Messi content. Doncs avui tenim un problema. Després que Javier Mascherano pactés amb la justícia un any de presó per poder tancar definitivament el seu tema fiscal, la seva primera reacció va ser fugir d’Espanya.

__ 2 __

Messi

Messi és un home cabut i d’impulsos. Que la sentència l’hagi agafat a les Bahames pot mitigar el rampell. Amb Hisenda, ja fa mesos que arrossega el sentiment d’injustícia i de persecució. Al Barça hi està a gust, no es veu en cap altre equip fins que torni a l’Argentina, però aquests dies seran molt delicats.

__ 3 __

Bartomeu

El Barça, com altres cops, va sortir ràpid a fer el boca a boca a Messi amb un comunicat. Un paper que només té un objectiu: que el pare del jugador vegi que el club fa tot el que és a les seves mans per ajudar-lo i donar-li suport. Ara que té el millor contracte del món, ara necessita carinyo. I n’hi donen. Però...

__ 4 __

Casillas

Qui defraudi, que pagui. Messi li va dir al jutge “ Confiaba en mi papá ”, i firmava el que li deia. La justícia li ha respost que el desconeixement de la llei no eximeix del seu compliment. Mascherano i Messi tenen penes de presó. Casillas i Xabi Alonso, ja fora del Madrid, no tenen ni judici. Mala olor.

__ 5 __

Mestre

Ni avui ni demà. No serà aquesta setmana, malgrat les notícies publicades. El Barça, la Fiscalia i l’Advocacia de l’Estat no firmaran el pacte de conformitat per tancar el cas Neymar fins a la setmana que ve. Llavors sí, el director general, Ignacio Mestre, anirà a Madrid a firmar un pacte covat durant 6 mesos.