Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

El dia que Messi es va estrenar

1. Messi
Ahir, 1 de maig, va fer 10 anys del primer gol de Messi amb el Barça. Tot i la vaselina contra l’Albacete, les portades de l’endemà van ser per a Eto’o. Aquell dia el Bayern havia guanyat la lliga, i també el Chelsea de Mourinho, després de cinquanta anys de sequera sense títols a Stamford Bridge.

2. Tripartit
El dia que Messi es va estrenar, el conseller d’Economia, Antoni Castells, reclamava un model federal de finances per a Espanya. Al govern de Zapatero, José Bono era el ministre de Defensa que es reunia amb Donald Rumsfeld. A Madrid, Esperanza Aguirre i Gallardón se les van tenir públicament.

3. RAC1
El dia que Messi es va estrenar, van rescatar dues pasteres a Andalusia amb 68 persones a bord. Corbacho i Cruz guanyaven el Festival de Málaga per Tapas, magnífica pel·lícula. RAC1 celebrava els seus 5 anys a Port Aventura, 8TV es deia Citytv i La Vanguardia només es publicava en castellà.

4. Rossi
El dia que Messi es va estrenar, Valentino Rossi guanyava la cursa de Xangai, Schuster era destituït com a entrenador del Llevant i el Madrid guanyava a Anoeta gràcies als dos de sempre: Casillas i Ronaldo (el primer, el Nazário). A la NBA, l’estrella de Memphis es deia Gasol. Pau Gasol.

5. Còrdova
El dia que Messi es va estrenar, el nostre rival d’aquest dissabte estava a punt d’anar-se’n a Segona B. I hi va baixar. Que ningú es refiï. El Barça ja va llençar una Lliga a l’Arcángel, perdent per 1 a 0, contra un equip local que ja havia perdut la categoria. Avui nosaltres els podem fer tornar a l’infern.

Històries de superació esportiva