Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Un dorsal per a Paul Pogba i Marco Reus

1. Braida

Mentre ens distraiem amb el dit petit de Messi, a la ciutat de House of cards hi haurà la primera reunió entre Ariedo Braida, Rexach i Luis Enrique per perfilar la temporada que ve. Per deduir que convenen dos cracs com Pogba i Reus no cal ser un entès. Això també ho sabria la portera de Núñez.

2. Pogba

Per primer cop el director general de la Juve, Beppe Marotta, diu que potser no podran retenir el francès. Tal com està el calcio no li poden pagar més de 10 milions per temporada. Florentino també voldria Pogba, però el nostre amic Mino Raiola, a qui vam fer ric gràcies a Ibra, diu que Pogba no vol anar al Madrid.

3. Reus

Marco Reus, la penúltima estrella que li queda al Dortmund, també es deleix per venir al Barça. És un estil diferent del de Neymar, però el cos tècnic pensa que hi encaixaria perfectament. Són dos jugadors que, per edat i talent, reforçarien molt la plantilla. Ara, del setembre al gener què fem amb ells si no poden jugar?

4. Alves

A diferència del metro (“Deixin sortir abans d’entrar”), Luis Enrique s’estima més saber qui vindrà abans de decidir què cal fer amb Pedro, Alves, Xavi o Sergi Roberto. Montoya i Douglas semblen sentenciats. Primer vol assegurar-se un recanvi i no quedar orfe de jugadors fins que la FIFA ens aixequi la sanció.

5. Xavi

De tots els esmentats, qui té la paella pel mànec és Xavi. El compromís amb el míster era per a aquesta temporada i, malgrat el contracte del gran capità, si vol marxar a Qatar no l’hi impediran. El cas més pelut és el d’Alves. Luis Enrique el vol, no en veu un de millor al seu lloc, però Braida li portarà més d’una proposta al catàleg.

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT