Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Uns drets d’autor per a Benedito

1. Moda

L’eslògan triat per Benedito va ser “Junts!” De seguida TV3 va començar la campanya d’estiu també amb un “Junts” com a reclam. I aquest dimecres el trident Romeva-Forcadell-Casals piulaven amb un #juntsperguanyar que pot ser el nom de la llista única. Molt originals.

2. Ales

Benedito es va treure un roc de la faixa. Va presentar la beguda energètica Flight, competidora del Red Bull que dóna ales. L’eslògan de Flight, de capital indi, és, precisament, “ Without wings ”. Donarien 70 milions anuals per ser a la samarreta. Un bon cop, a misses dites?

3. Abonaments

Algun candidat dubtava que el Barça “s’oblidés” de cobrar els abonaments del Camp Nou per a la nova temporada a mitjan juliol. Temia la maniobra que el club s’esperés a passar el rasclet pels comptes corrents a després de les eleccions. Dubtes esvaïts. Aquest dimecres ens els hem carregat.

4. Calendari

Per una vegada, el calendari de Lliga dóna una alegria als abonats del Camp Nou. A diferència de les últimes temporades, de les quatre jornades en laborable, a la 2015-16 només n’hi ha una al Camp Nou (contra el Betis) i les altres tres són fora de casa. Ja tocava una mica de sort.

5. Bernabéu

Cada cop que hem jugat contra el Madrid a la jornada 31 hem guanyat la Lliga. Així ho ha descobert l’imprescindible @barça19stats. En una jornada 12 al Bernabéu vam fer el 0-3 amb Ronaldinho (i un jove Messi). Al Madrid: Zidane, Beckham, Ronaldo i Raúl. Déu n’hi do.

Històries de superació esportiva