Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Una dutxa inesperada per a Lucho

1. Jordi Majó

El més veterà dels candidats a la presidència serà l’últim a saltar a l’arena. Esperarà que tiri primer Bartomeu (dimecres), que digui el què Laporta (dijous), per aparèixer divendres amb tres idees d’impacte. El director esportiu ja el té signat, però de moment encara no en desvelarà el nom.

2. Balmes

Tant Majó com Bartomeu tenen la seu electoral al carrer Balmes. Majó obre oficina en un hotel, el Barcelona Center, cantonada amb Mallorca. 900 metres més amunt, just per sota Travessera, hi ha el muntatge de Bartomeu, molt més petit i auster que el festival del Sandro el 2010 al carrer París.

3. Jordi Farré

Ahir es va presentar la candidatura de Som Gent Normal, que, de moment, són els únics amb la humilitat de dir que l’objectiu és recollir 2.534 signatures. Tant Farré com Benedito han criticat la data de les eleccions perquè el 18 de juliol va ser el Día del Alzamiento. I? ¿Douglas, Qatar i el 18 de juliol són els temes?

4. Jordi Badia

Qui va ser director de comunicació del Barça, des del 2003 fins a la moció de censura, ha debutat amb èxit a la política. Badia serà, a partir de demà, el nou alcalde de Calaf per ERC. Amb més del 40% dels vots, n’hi van faltar 19 per a la majoria absoluta. Governarà amb minoria gràcies als cinc regidors que ha obtingut.

5. Luis Suárez

Durant la temporada hem vist gestos, ganyotes i males cares tant de Neymar com de Luis Suárez quan Luis Enrique els enviava a la dutxa a mig partit. El dia de la final de Copa, però, qui va posar literalment el míster a la dutxa, vestit, va ser l’uruguaià. A sobre li va dir: ara no ens deixis, mentre el remullava.

Històries de superació esportiva