TANDA DE PENALS

Els enemics de Messi

1. Leo

L’argentí està com mai. Marca, passa i tota la felicitat culer gira al seu voltant. El Barça s’ha classificat per a la final de Copa, s’exhibeix a Europa i depèn d’ell per guanyar la Lliga. Messi vol la seva cinquena Pilota d’Or i sap que, per aconseguir-ho, ha de continuar pel camí de l’excel·lència d’enguany. I, de cop i volta...

2. DEA

L’Agència Antidroga entra en acció i, llegint la gran notícia a El Mundo, torna a semblar que s’engega el ventilador per empastifar Messi. La DEA investiga si els quatre partits amistosos de l’estiu del 2013 dels amics de Messi van servir perquè dos empresaris blanquegessin diners del càrtel mexicà de Los Valencianos.

3. Fundació

Aquells partits, amb el vistiplau de la Fundació Messi, per donar tota la recaptació a obres socials i ONGs, ja van ser investigats. Fa un any, jugadors convidats als partits com Mascherano, Alves i Pinto van haver de declarar que no havien cobrat un euro. Hi havia la sospita que sí que ho havien fet i no havien tributat.

5. Piqué

Les campanyes de desgast no s’aturen. Cada vegada recordo les paraules de Piqué en la celebració de l’última Champions, el 2011: “Ni ens droguem, ni fem comèdia, ni comprem els àrbitres. Només juguem a futbol”. I cada vegada que ho fem com ningú més, arriben els atacs. Qui serà el proper? Suárez?

4. Marín

Ara la connexió és més rebuscada. Vincular Messi, en els titulars, com a blanquejador de diners de la droga va més enllà de cap possible frau. Els investigats són dos empresaris i fins i tot el seu representant a l’Argentina, Guillermo Marín, tan sols declararà com a testimoni. Això sí, la setmana del Barça-Madrid.