Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Un estadi nou o un estadi nou? De debò?

1. Novetat

Sorpresa en l'anunci de la directiva del Barça. Les dues opcions que ara plantegen sobre el futur del Camp Nou és un estadi nou a les pistes universitàries o -aquí hi ha la novetat- un estadi nou sobre l'estructura actual. Res de remodelació. O sigui, per aquí o per la porta. No m'agrada.

2. Opcions

Sandro Rosell, en aquella cèlebre entrevista a 8TV des de Corçà, va dir que els socis votaríem entre quatre opcions: un estadi nou en un lloc nou, un estadi nou en el lloc actual, una remodelació del Camp Nou o no fer res. Tenim dret que aquesta última opció sigui present en el referèndum.

3. Referèndum

Esperem que amb el Barça no passi com amb Catalunya, que ara ens passarem mesos decidint la pregunta quan el realment important és la resposta. Abans de votar, caldrà saber tot això qui ho finança, i si el soci i l'abonat hauran d'abonar una quantitat a fons perdut. Ho veig a venir. M'ho temo.

4. Cobertura

El fet que el nou estadi sigui del tot cobert, tant al Camp Nou com a la Diagonal, farà que tots plegats passem a ser tribuneros . Broma a banda, això haurà de suposar una pujada de preus dels abonaments i, a partir d'aquí, molts socis es faran enrere. Això sí, si plou el dia de partit no es mullarà ningú.

5. Dificultats

Ara mateix, la principal dificultat per poder construir un estadi a la zona de les pistes universitàries és que cal el permís de tots els veïns per començar a parlar. I de veïns afectats n'hi ha disset. Només que un de sol digui que no, el projecte de construir un nou Camp Nou allà se n'anirà en orris.