Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

El gest interessat i interessant de Luis Enrique

1. Luis Enrique

A base d’amagar l’ou, va generar tota mena d’especulacions sobre la seva continuïtat. El més comú era dir que portava mesos sense parlar amb Messi, d’ençà d’Anoeta, i que estava a disgust amb la junta perquè havia despatxat Zubi i es negava a tenir Braida com a interlocutor per dibuixar el futur.

2. Renovació

Tot això era força cert, però aleshores, ¿per què no només continua sinó que renova? Algú pròxim al tècnic m’obre una nova veta argumental: no es veia al Barça amb segons quin president i, per això, ara li ha donat el trumfo a Bartomeu, pensant que després del triplet guanyarà. Ja ho veurem.

3. Alves

Un altre futbolista que no parla clar, ni quan ha renovat pels anys que volia. Diu que l’afició el va entendrir, que Messi li va dir “Com aquí no s’està a enlloc” i que “ Barto me cae superbien ”. No cal inventar-se històries. Ja entenem que era dur dir que tenia poques ofertes, no tan ben pagades i que el Barça no picava.

4. Eleccions

18 de juliol, recoi quina data. Seran els segons comicis en dissabte del total de les sis eleccions amb sufragi universal. L’únic precedent, l’1 d’abril del 1989, quan Núñez va golejar Sixte Cambra. Van ser les úniques eleccions en dia de partit (Barça-Madrid). Dos cops encara hem votat més a prop del mes d’agost (1997 i 2000).

5. Participació

Els números demostren que la participació no depèn ni de si són en dia de partit ni de si són al juliol o durant el curs. El soci vota en un percentatge més alt quan hi ha més convulsió. El 2003 es va arribar a la participació rècord del 53% del cens. En xifres absolutes, els 57.088 vots del 2010 són, per ara, el màxim nombre de vots.

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT