Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

El grec que li va pispar l’Eurolliga al Madrid

1.

De la Fuente

El botxí del Barça en aquesta Eurolliga serà, al final, l’entrenador per a les pròximes tres temporades. Ens ensumem que Bartzokas no era la primera opció, sinó que arriba al Palau després de descartar Jasikevicius i Djordjevic. Com a mínim, el grec té molta més experiència a la banqueta.

2.

Spanoulis

Tant a l’Olympiacos amb Spanoulis com al Loko amb Delaney, el joc de Bartzokas s’acostuma a basar en un base que és el líder de l’equip i molt anotador. Per tant, al Barça (que no era així) podria imitar aquesta línia amb Adams, del Baskonia. Magnífic tirador però no tan carismàtic.

3.

Perperoglou

M’asseguren que les virtuts de Bartzokas són defensar molt bé, sorprendre el rival amb variacions atacants i, sobretot, treure el màxim rendiment dels seus jugadors. Això li cal al Barça. El seu Perperoglou a l’Olympiacos semblava millor que el d’enguany al Palau. Això promet.

4.

Planter

Bartomeu i Soler van parlar d'un nou model més basat en el planter. L'aposta per Bartzokas sembla doncs contradictòria. Ni a Grècia ni a Rússia ha motivat els joves perquè la filosofia allà és guanyar, guanyar i guanyar. Fins ara, descobrir talents joves no ha estat mai prioritari.

5.

Bartzokas

Li va guanyar una final d’Eurolliga al Madrid i d’aquí vénen les simpaties cap al grec. Altres arguments per il·lusionar-nos -a la força- poden ser que sap tractar amb les estrelles, que fa menys rotacions del que estem acostumats i juga molt obert per amenaçar i llançar o penetrar.

PUBLICITAT
PUBLICITAT