Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Les investigacions europees, que comencin per Madrid

1. 'Pelotazo'

El president José María Aznar i el periodista José María García eren bons amics. Fins al dia que el periodista se'n va anar a la Moncloa i li va dir al president que el pelotazo del Madrid, fet gràcies al PP a l'Ajuntament, la Comunidad i l'Estat, era l'escàndol més gran de la democràcia espanyola.

2. Poder

El Butanito, que tenia molt poder, de cop i volta es va quedar sense emissora. Segons va explicar ell mateix, el govern del PP va advertir César Alierta, el senyor Telefónica, que si no feia fora el García del seu grup mediàtic, ells posarien la grada del Bernabéu insultant Alierta. Van acomiadar el periodista.

3. Brussel·les

Des d'ahir sabem que la Unió Europea creu que l'Ajuntament de Madrid va ajudar el club de Florentino Pérez a valorar en 22 milions uns terrenys que tenien un valor estimat de 595.000 euros. Al final se sabrà tot, però no servirà de res. L'expedient de la UE quedarà, al capdavall, en paper mullat.

4. SA

El pecat del Barça, segons la Comissió Europea, és que no es va convertir en societat anònima esportiva. El Barça, com el Madrid, l'Athletic Club i l'Osasuna, es va acollir al que la llei espanyola els va permetre en el seu moment. Podem estar tranquils pel passat. Però què passarà ara?

5. Gay de Liébana

Un altre José María, l'imitat economista Gay de Liébana, l'home que passeja els números del futbol d'emissora en emissora, va dir ahir que no passaria res perquè el Barça es convertís en societat anònima. S'equivoca. Seria un risc enorme que molts socis no estem disposats a assumir. De cap manera.