Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Per què Courtois no serà porter del Barça?

1.

Courtois

El porter belga del Chelsea cedit a l'Atlètic ha vist que el Barça busca porter i s'ha ofert. És alt i amb molt bones condicions, però Zubizarreta ja té lligat en Ter Stegen i el club no es pot permetre fitxar dos porters joves molt bons. Per això el Barça filtra que Courtois no s'adiu al perfil.

2.

Porters

La realitat és que el ball de porters d'aquest estiu serà mogudet. Els tres de la roja canviaran d'aires. Víctor Valdés, al juny, dirà on va. Pepe Reina tornarà de Nàpols a Liverpool per acabar al Barça. I Iker Casillas, si no és titular al Madrid, se n'anirà amb la Carbonero i la criatura cap a Anglaterra.

3.

PSG

Segons el diari Le Parisien, els amos qatarians del PSG estan disposats a pagar la clàusula de rescissió de Messi, de 250 milions d'euros. Res de nou. Aquest estiu Messi ja els va donar carbasses i, a París, no han calculat l'empipada que agafaria Ibrahimovic si li tornen a posar el Leo a la vora.

4.

Milito

Contràriament al que s'havia anunciat, Messi no va fer acte de presència en l'homenatge a Milito. Sí que hi va ser Mascherano, que ha donat al Barça, com a central, un rendiment a anys llum del que ens va oferir un defensa que tenia els genolls de vidre. La llàstima? No fitxar-lo uns anys abans.

5.

Lleig

Guardiola va dir que canviava un títol per la recuperació de Milito. En canvi, Milito li va fer un lleig a Guardiola. Veient que no jugava, va voler fitxar pel Màlaga a mig curs i no l'hi va comunicar al Pep. El Gaby, però, no va superar la revisió mèdica i el Pep el va tornar a acollir sense ressentiment.