Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

Per què Neymar pare ho pinta negre?

1. Neymar

Fa dos partits que s’ha posat l’equip a l’esquena. I avui hi tornarà. Mentrestant el pare explicava a l’ Sport la motxilla que du a l’esquena. Diu que tenen contracte al Barça per 3 anys més però que per continuar aquí volen una seguretat jurídica i fiscal que ara no tenen. Però no depèn del Barça.

2. Madrid

Poc es pensava que donar carabasses al Madrid li sortiria tan car a ell i al Barça. La vendetta està sent sagnant i ara demana unes certeses que ningú li pot donar. Solució? La clàusula és de 190 milions. Algú els pot pagar. ¿Però algú li pot garantir que Hisenda i la justícia el deixaran en pau?

3. UEFA

L’exhibició orgullosa d’estelades al Barça-Bayer ha suposat una nova i aberrant sanció de 40.000 euros de la UEFA. Uns altres que continuen sense entendre res. El ridícul encara és més gran quan al Benfica, pel perillós llançament de bengales enceses al Calderón, se’l sanciona amb menys: 30.000.

4. Periodistes

A l’avió cap a Minsk no només hi anaven juvenils del Barça -que solen viatjar a part perquè no els pugin els fums- sinó també els foragitats periodistes que ja no volen amb l’equip. A Luis Enrique i als capitans se’ls va haver d’explicar i assegurar que el complicat viatge a Bielorússia seria l’última excepció.

5. Qatar

L’assemblea sembla tenir només un tema: ampliar o no el contracte amb Qatar, que ronda els 100 milions per temporada. Per anar estovant el personal, Qatar Airways ha posat anuncis a pàgina sencera a la premsa de Barcelona. Es vanen de ser la millor companyia del món. Olor de dat i beneït.