Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

¿I si resulta que no era electoralisme?

1. Bartomeu

El nou acord entre la Fundació del Barça i la de Cruyff per arreglar deu patis d’escola ha permès una fotografia de Bartomeu amb el Johan que genera un munt d’espai mediàtic. La conclusió és que, per interès comú, Bartomeu ha aconseguit una foto que li ha d’anar bé de cara a millorar la imatge per a les eleccions del juliol.

2. Johan

La voluntat de refer ponts per part de Bartomeu, però, arrenca des del primer dia de la seva presidència. Aleshores ja va enviar una carta a Cruyff mirant de llimar el que Rosell (i la potineria de Freixa) havien malmès. Després, entre declaracions i actes públics, Bartomeu no ha deixat de ressituar el Johan al lloc que li correspon.

3. ‘De Telegraaf’

Una prova que la voluntat de Bartomeu arrenca abans de saber que anticiparia un any les eleccions la trobem en l’entrevista que De Telegraaf li va fer a principis del mes de novembre, quan el Barça va jugar al camp de l’Ajax. Unes paraules que van passar desapercebudes. Titular: “Tot se li ha d’agrair a Cruyff”.

4. La Masia

“Cruyff ha sigut més important per al Barça com a entrenador que com a jugador. Ell va canviar tot l’ambient professional, tota la manera de pensar a través de la manera de veure el futbol, el club en conjunt i la seva organització. La seva filosofia s’ha convertit en una característica de l’estil de joc i de La Masia”. Ensabonada.

5. Ajax

I continuava: “Nosaltres, el Barça i el nostre entrenament, som fills de l’Ajax. Durant anys ens hem emmirallat en els seus mètodes de formació dels equips juvenils. Hem après molt de l’Ajax, gràcies al Johan. Però a vegades el fill supera el pare”. Potser resultarà que, a més de la foto, Bartomeu li va demanar un autògraf.

Històries de superació esportiva