Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

El sudoku del mig del camp

1. Iniesta

La baixa de Sergi Roberto contra l’Eibar obligaria Luis Enrique a repetir el mig del camp de Boríssov. No en té més. En principi, el termini perquè Iniesta es recuperi muscularment està a punt de complir-se, però l’entrenador s’estima més no córrer i assegurar-lo per al camp del Getafe.

2. Rakitic

Era l’home més feliç tornant de Bielorússia. Des que juga al Barça ha hagut de fer d’escuder d’Alves quan puja i ha jugat sempre frenat. Per un dia que va tenir les espatlles cobertes, amb Busquets i Mascherano darrere seu, se’n va anar al davant sense manies i va marcar-ne dos.

3. Busquets

En principi: Mascherano de migcentre i Busquets i Rakitic d’interiors seria el mapa lògic (per reducció a l’absurd). Però Sergio va molt carregat i en els dos últims partits ja ha sigut substituït per Gumbau. El gironí s’està preparant per si li toqués ser titular aquest diumenge.

4. Platini

Mentrestant, als despatxos, una certa tensió. A banda dels nervis per l’assemblea de Qatar, hi ha hagut qui s’ha sentit desautoritzat pel vicepresident Vilarrubí quan va dir que se sentia “traït per Platini i enganyat per la UEFA”. Consideren que la diplomàcia sí que havia servit.

5. UEFA

La idea sancionadora de la UEFA, segurament després que les clavegueres de l’Estat l’obliguessin a revisar la “gravetat” en la reincidència de les estelades, passava per tancar una graderia del Camp Nou. Qui va aconseguir que quedés en multa no entén que se li qüestioni la feina.