Publicitat
Publicitat

TANDA DE PENALS

"Per què reben tantes puntades Neymar, Alexis i Messi?"

1. Cacera

Tothom destaca les coces que va rebre Neymar en el partit del Brasil contra Hondures. Però Neymar també és, de tota la Lliga, el jugador que més faltes rep. De fet, els àrbitres n'hi han xiulat 43, però, tot i així, hi ha la sensació que no es castiga prou la trompada a destemps contra el brasiler.

2. Messi

Si Neymar rep una falta cada 20 minuts, Alexis cada 26 i també és a la llista dels més abatuts de la Lliga. Messi, en canvi, no és ni entre els 20 primers… I mira que van a buscar-li el turmell. De fet, a la jugada de la lesió a camp del Betis hi ha una falta prèvia que no van xiular.

3. Àrbitres

I és que hi ha una dada que diu molt poc a favor dels àrbitres de la lliga espanyola. Resulta que dels 5 jugadors que han comès més faltes fins ara, n'hi ha quatre que són davanters centres: Rodri, Charles, Diego Costa i Oriol Riera. És més fàcil xiular contra l'atacant que no contra el defensa.

4. Magath

Canvi de tema. L'exentrenador de l'Hamburg Felix Magath va dir ahir que s'havien d'excloure el Bayern i el Borussia Dortmund de la Bundesliga perquè no es donessin "circumstàncies espanyoles". Proposava la creació de la lliga europea per als grans clubs. On s'ha de firmar, Felix?

5. 45 errors

L'autobiografia de Sir Alex Ferguson va ser un èxit. De patac, 150.000 vendes en una setmana. Llàstima que el llibre estigui tan ple d'errors. N'hi han comptat fins a 45. I és que el tècnic escocès fins i tot s'ha equivocat, de dos anys de diferència, del dia que li van posar el marcapassos.