Publicitat
Publicitat

Bin Laden, a la seva dona: "Casa les meves filles amb combatents islàmics"

Entre els documents que els EUA van recuperar a Abbottabad hi ha una carta dirigida a la seva dona que es titula 'La meva última voluntat'

El líder d'Al-Qaida, Osama bin Laden, va escriure l'any 2008 una carta dirigida a la seva dona en què, amb el títol de 'La meva última voluntat', li expressa el seu amor i el desig de retrobar-se aviat.

La missiva consta entre els documents recuperats a l'amagatall d'Abbottabad, al Pakistan, on els EUA van assassinar Bin Laden i que aquest dimecres han estat desclassificats.

"Sàpigues que m'omples el cor d'amor, de records bonics […], i que cada cop que penso en tu ploro perquè no et tinc a prop", escriu Bin Landen.

"Tingues paciència i enforteix-te amb la fe", diu el líder d'Al-Qaida a la seva "estimada" dona, a qui demana que, si és assassinat, es faci càrrec dels seus fills i que deslliuri "de males companyies" dues de les seves filles i les casi amb mujahidins [combatents islàmics]".

"Ets la nineta dels meus ulls i la cosa més preciosa que tinc en aquest món", escriu Bin Laden, que també demana a la seva dona que el "perdoni" per les seves "desconsideracions" cap a ella.

 

Etiquetes