Publicitat
Publicitat

Costa Cruceros cancel·la les escales al port de Tunis després de l'atemptat

Els dos creuers que ahir eren a Tunísia, un d'aquesta companyia i un de MSC, naveguen cap a Palma i Barcelona

La naviliera Costa Cruceros ha anunciat aquest dijous que cancel·la en les seves travessies les escales a Tunísia, per garantir "la seguretat dels passatgers i la tripulació" després dels atacs d'ahir en què van morir diversos turistes que viatjaven en un dels seus vaixells, segons ha confirmat a EFE la companyia.

"La seguretat dels passatgers i de la tripulació és una prioritat per a Costa Cruceros [...] Després del que ha succeït a Tunísia hem decidit cancel·lar les escales dels nostres vaixells al país, que seran substituïdes per altres encara per decidir", han explicat.

Un portaveu de la naviliera ha informat que la cancel·lació de l'escala a Tunísia serà per a tot l'any i que s'estan buscant escales alternatives, segons la travessia.

Un creuer de la naviliera italiana, 'Costa Fascinosa', juntament amb un altre de la MSC Creuers havia arribat ahir al port de la Goulette.

Les dues embarcacions han reprès la travessia i s'espera que arribin demà al matí a Palma i a Barcelona, respectivament, les ciutats que ja tenien inicialment com a destinació.

En l'atac d'ahir comès per un comando jihadista al cor de la capital tunisiana van morir almenys 18 turistes de diferents nacionalitats.